Om Oss

Vi hjelper deg å søke universiteter i USA!

Vårt mål er å gjøre det lettest mulig for unge studenter å søke seg til amerikanske universiteter. Vi er helt uavhengige som betyr at vi ikke får kommisjon fra noen som helst universiteter i USA. Dette betyr at du som Norsk student kan søke hvilke som helst skole du vil!

Søknadsskjemaer, søknadsfrister, og ambassade timer er bare noen av tingene du må forholde deg til når du søker høyere utdanning i USA. Dette kan ta masse tid og kan være nok så komplisert derfor har vi laget opprettet en tjeneste som gjør det lettere for deg, om du har lyst på en unik utdanning i USA.

Forskjellen på oss og andre bedrifter som spesialiser seg på dette området er at vi er hundre prosent selvstendige! Vi tar ikke betalt av universiter i USA, og du har derfor fri mulighet til å velge universitet du har lyst å studere på, om det er på Harvard i Boston, eller om du foretrekker en mer solfylt hverdag på Berkley university.

Våre ansatte har erfaring fra tidligere søknader og gir deg den beste forutsetningen til å komme deg inn på din drømme skole. Vi hjelper deg hele veien inn!